Sunt Loga Lóránt, managerul școlii de dans Loga Dance School. The rhythm is in you! este sloganul școlii de noastre și poate fi considerat unul dintre motto-urile persoanelor care ne trec zilnic pragul. Cursurile de dans standard, latino, salsa, precum și Dasul Mirilor sunt doar câteva dintre activitățile noastre.

Înființată în anul 2007, Loga Dance School a devenit un nume de referință național și internațional la concursuri de profil, atât prin activitatea competițională a copiilor cât și a tinerilor. Loga Dance School și-a diversificat activitatea derulând activități caritabile, programe educaționale pentru ciclul gimnazial și multe alte activități ce au adus plus valoare comunității.

Mai multe informații găsiți aici: https://logadance.ro/ și aici  https://www.youtube.com/user/logadanceschool

Vă propun o Seară Pozitivă inedită și interactivă pe care să o construim împreună: eu îmi pun la dispoziție experiența personală și profesională, iar voi veniți cu întrebările legate de dans și activitatea mea profesională.

Data: 26 martie 2019, ora 18:00 - 20:30

Locația: Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu", Bld. Transilvania, nr. 3

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE minimă recomandată de 20 lei, necesară pentru susținerea acestui proiect adresat comunității.

Setează-ți intenția de a fi alături de noi și toate se vor aranja pentru tine. 

Înscrieri: