Ce presupune tinerețea - energie, entuziasm, dezvoltare, experimentare. Dar ea vine la pachet și cu o serie de provocări și obstacole, impuse de societate, de anturaj și uneori limite puse chiar de noi. Dar toate aceste aspecte ne formează pe noi ca indivizi, benefici sau nu, pentru societate. Reușita înseamnă sacrificiu și muncă. Te poți realiza fără sacrificiu de sine? La această întrebare aș vrea să răspundem împreună discutând deschis, liber și fără perdea despre tinerețe, provocări, limite și reușite.

Ce vom face:

- Vom discuta despre tinerețe, muncă, reușită, limite și obstacole

- Vom vedea cum poți să înlături barierele care te opresc să mergi pe drumul tău

- Ne vom îmbogăți aflând tehnici și metode de a ne bucura de tinerețea noastră, la orice vârstă.

Cine prezintă:

Sunt Părintele Vasile Antonie Tămaș, un tânăr care încearcă să schimbe mentalitatea negativistă prin dăruirea de sine pentru ridicarea morală și socială a aproapelui, un om înainte de toate care își propune să ducă mai departe darurile pe care România mi le-a lăsat moștenire mie și neamului meu, un om simplu printre oameni care cu dăruință schimbă mentalități și apără drepturile românilor în inima României.

Unde: Afterschool Copiii Curcubeului, Str. Scolii, nr 6 (lângă Sc. 12)

Când: 22 Mai 18:30-20:30

Intrarea la eveniment se face pe bază de DONAȚIE, donația minimă recomandată fiind de 20 lei, sumă ce acoperă cheltuielile organizatorice. Pentru o mai bună desfășurare a evenimentului, vă rugăm să lăsați donația în urnă la începutul evenimentului. 

La sfârșitul evenimentului vom avea o TOMBOLĂ cu premii minunate, dar și multe surprize frumoase.

Înscriere: