De mici am crescut cu povești, legende, mituri. Ele sunt pline de simboluri, tipare mitice sau trăsături ce există în inconștientul colectiv și care au primit denumirea de arhetipuri. Ne vom opri în această întâlnire la Legenda Persefonei care reprezintă, simbolic, transformarea femeii și ce presupune ea. Vom identifica în cele trei zeițe prezente în legendă- Persefona, Demetra și Hecate, simboluri ale celor trei stadii ale vieții femeii: tânăra- matura- înțeleapta. A identifica și a traduce semnele prin care  trei arhetipuri feminine se manifestă în viața noastră ne aduce împuternicire, autocunoaștere, armonizare cu ritmul natural al vieții, echilibru interior.

Voi vorbi nu doar despre dezvoltare ci și despre ciclicitatea ei, pe care o voi lega de schimbările Lunii, astrul cu energie feminină. Voi oferi linii de îndrumare, exerciții și ritualuri pentru reconectarea cu cele trei aspecte ale Zeiței,  pentru manifestarea, prin ființa noastră, a femininului sacru.

Sunt Angelica Sirețchi, psihoterapeut, formator de psihoterapeuți, formator de dezvoltare personală, femeie, mamă de fată, soră și fiică. Privesc dezvoltarea mea personală ce are loc odată cu maturizarea mea și observ lărgirea intereselor mele de cunoaștere ( am fost mereu curioasă și dornică să aflu mai multe) ce depășesc acum aria teoriilor psihoterapeutice, îndreptându-se către aria comunului în colectiv( arhetipurile), divinului feminin, divinației, magiei, terapiilor alternative și spiritualității.

Data: 3 decembrie 2019, ora: 18:30 - 20:30

Locatia: Centrul Dianthis, Str. Brândusa nr. 2 (din Podul de Fier, pe str. Eternitate spre Aeroport, prima la stânga)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect dedicat comunității. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine!