Nu te lasa furat de titlu. Mesajul meu este si pentru tine, chiar daca nu ai inca un copil. Eu ma refer aici la copilul care ai fost, la copilul tau interior. Cu totii avem un copil interior pe care daca il tratam cu iubire si bucurie ne raspunde la fel si viata noastra ca si adulti este in echilibru si armonie. Dar daca il ignoram? Daca il pedepsim pentru ceva ce a facut in trecut? Daca traim zilnic in sentimente de frica, vina, ingrijorare? Oare ce face copilul nostru?

Sunt Andrada Muscalu, coordonator Seri Pozitive Brasov si te invit alaturi de mine sa vedem impreuna cum putem fi in echilibru si pace cu copilul nostru interior si ce se intampla cand nu suntem in pace. Ti s-a spus si tie ca uneori ai comportamentul unui copil? Ca atunci cand esti nervos faci ca un copil? Ca e timpul sa te maturizezi si tu? Ca esti un copil? Daca da este un semn ca exista un dezechilibru intre relatia ta cu copilul tau interior. Toti avem momente in care ne comportam ca niste copii, important este sa ne dam seama si sa reusim sa ii oferim copilului nostru interior ceea ce cauta de fapt: iubire neconditionata.

Te astept si pe tine cu mult drag si premii frumoase si de aceasta data, pentru a vedea ce mai face copilul nostru interior.

Data: 22 Noiembrie 2016, ora 18:30-20:30

Locatia: Opus 9, Piata Enescu, nr. 9

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ti intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: