Ce sunt uleiurile esentiale?

Uleiurile esentiale sunt compusi aromatici volatili naturali care se gasesc in semintele, scoarta, tulpinile, radacinile, florile și alte parti ale plantelor.

Uleiurile esentiale sunt  ideale pentru utilizari in aromaterapie, topic si intern. Utilizate consecvent, au capacitatea  mentinerii unei minti și a unui corp sanatos.

Se stie ca exista o legatura puternica intre uleiurile esentiale si Dumnezeu.

In total, in Biblie, există peste 600 de referiri la uleiurile esentiale si la plantele aromatice din care au fost extrase.

Uleiuri cum ar fi: tamaia, smirna, rozmarin, isop și nardul au fost folosite pentru ungerea și vindecarea bolnavilor.

Moise și alte figuri din Vechiul Testament au folosit uleiuri esentiale pentru a unge regi și lideri. Preotii le-au folosit și pentru vindecare.

Prin intermediul uleiurilor esentiale am descoperit cauzele bolilor, de unde apar afectiunile oamenilor, fie ca este vorba despre  afectiuni mai usoare precum  simple raceli, dureri de oase, alergii sau mai grave, lucru care m-a ajutat sa inteleg ca noi oamenii suntem  liberi sa alegem incotro ne indreptam: catre o viata mai simpla, cu compasiune fata de aproapele nostru, pregatiti sa ajutam, sa intelegem, sa fim vulnerabili in fata provocarilor vietii sau sa urmam calea larga atat de promovata de societatea modernă.

Sunt  Doina Balmus, mama de fetita si o iubitoare de oameni, o persoana deschisa spre evolutie spirituala, cu o experiența de aproape doi ani in lumea uleiurilor esentiale si lucru cu oamenii aflati in durere sufleteasca, mai mult decat fizica.

Va astept, cu drag si entuziasm, la o noua Seara Pozitiva, Marti, 22 Octombrie, la Centrul Dianthis, incepand cu orele 18:30, sa ne cunoastem si sa povestim despre beneficiile uleiurilor esentiale asupra sufletului, mintii si a trupului.

Data: 22 octombrie 2019, ora: 18:30 - 20:30

Locatia: Centrul Dianthis, Str. Brândusa nr. 2 (din Podul de Fier, pe str. Eternitate spre Aeroport, prima la stânga)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect dedicat comunității. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine! 

Inscrieri: