Invitat: Petronela Roxana Stavila

Tu şti ce este iubirea? Ce e?! Cum o defineşti tu, Suflete?! Ce înseamnă iubirea pentru tine, pentru trăirea ta?! Te regăseşti întru iubirea ta de tine?!

Te provoc - spune-mi, împărtăşeşte-mi din sentimentul tău de iubire ca şi Suflet ce eşti tu Aici pentru ca eu vin acum să-ţi dăruiesc din iubirea mea prin redarea cuvântului ce mereu sună în mine. 

Iubirea e legătura, forţa şi puterea, Iubirea e cea care dă speranţă vieţii şi care se oglindeşte în fiecare trăire din noi. Cu ea ne trezim şi cu ea păşim în viaţă, ea ne înconjoară şi în ea trăim zilnic. 

Sunt Roxana, vin acum printre voi pentru că şi eu am o poveste de spus, povestea mea, cea care mă defineşte şi în care păşesc zilnic, care prinde contur sub învăţarea proprie-i mele credinţe, cea de-a fi Eu! Povestea mea, cea care m-a adus întru învăţare pe la Satu Mare şi care nu are nici timp şi nici loc, povestea ce e formată şi prinde contur doar din purul sentiment pe care noi îl numim: IUBIRE

Iubirea - firul vieţii în care noi am fost creaţi şi suntem îmbrăţişaţi zilnic.

Te aștept cu drag la Seara pozitivă a lunii Octombrie să-ți spun o poveste despre și cu iubire!

Data: 28 Octombrie 2014, ora 18.00-20.00

Locația: Casa de Cultură a Sindicatelor, Sala mare, Et. 1

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine. 

Înscrieri aici: