De câte ori nu am auzit expresiile: „viața este o luptă!" , „trebuie să te zbaţi ca să reușești!", „cine nu luptă, nu câștigă!" ? Cine și când ne-a spus asta, astfel încât a devenit un adevăr de necontestat pentru noi? De câte ori am folosit voința, până aproape de frângere, în loc de bunăvoință, mila în locul compasiunii, sau dreptatea în loc de bunătate?

Viața noastră nu se află sub pecetea unui destin implacabil, ci este chiar rezultatul credințelor noastre.

Sunt Clarissa Bolonyi, practician EFT și Matrix Reimprinting, iar împreună vom vorbi despre emoțiile, convingerile și tiparele care stau la baza percepției noastre despre lume. În momentul în care noi le schimbăm, realitatea se schimbă, astfel încât putem trăi o viață ca o continuă vacanță.

Instrumentele despre care o să vă povestesc cu tot dragul sunt tehnicile de eliberare emoțională. Tehnici blânde, care îmbinate armonios, lucrează simultan cu mintea şi trupul. Astfel, se obțin transformări rapide atât în plan fizic, cât şi psihic. La nivelul corpului, de la o simplă durere, până la o afecțiune acută, iar la nivel psihic, eliberarea emoțiilor negative, a convingerilor limitative, care de cele mai multe ori sunt cărate de noi încă din copilărie, când au fost scrise în subconştient şi care, ne marchează existența în prezent. Cine ni le scrie și cum le putem rescrie, așa cum ne dorim?

Wayne Dyer spunea: „ Oamenii iubitori trăiesc într-o lume iubitoare. Oamenii ostili, într-o lume ostilă. Este aceeași lume."

Tu cum alegi să trăiești? 

Data: 4 decembrie 2018, ora 18:30 - 20:30

Locația: Alchemy Hub, Str. Rosiorilor, nr. 4

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: