Una din cele mai întâlnite întrebări în consiliere,discuţii între credincioşi este aceasta: „Cum ştiu care este voia lui Dumnezeu pentru viaţa mea?" Şi atât de des te întâlneşti cu această întrebare: Oare ce loc de muncă să aleg? Cu cine să mă căsătoresc? Să mă mut într-o casă sau într-un apartament? Să investesc bani în asta sau nu? Ei bine, nu vom  răspunde la aceste întrebări pentru că nu sunt profet. Dar vom încerca să aflăm ce spune Biblia legat de un aspect mai important din spatele tuturor acestor probleme: voia lui Dumnezeu.

Cum pot să cunosc voia lui Dumnezeu pentru viaţa mea? Cred că pentru cei mai mulţi dintre noi nu este o întrebare care se naşte din simplă curiozitate. Cred că este o dorinţă reală de a fi siguri că ceea ce facem cu viaţa noastră, cu cariera, cu familia este în acord cu voia lui Dumnezeu.

Adevărul este că această întrebare: „cum pot şti voia lui Dumnezeu pentru viaţa mea?" nu este o întrebare uşoară. Nu este uşoară pentru că subiectul voii lui Dumnezeu în Biblie este un subiect foarte complex.

Sunt Malidia Faur - absolvent al Institutului de Teologie Bucureşti- secţia Teologie Pastorală, studii masterale în Psihologie Clinică şi Tehnici de Intervenţie, profesor de nursing.

Data: 21 noiembrie 2017, ora 18:00 - 20:00

Locația: Andy's Caffe, Strada Dr. Ion Raţiu, Nr. 69

(Consumația NU este inclusă)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: