Dacă cel puțin o dată ai spus:

„Nu pot să comunic cu această persoană!„

„Nu înțeleg ce vrea să-mi spună!"

„Nu poate să mă înțeleagă!"

Vino să comunicăm împreună!

De ce este important să comunicăm? 

Pentru că este singurul mod prin care reușim să transmitem celui din fața noastră nevoile, dorințele, gândurile noastre.

Comunicarea reprezintă cea mai importantă abilitate pe care o posedă un om și reprezintă diferența pe care o face față de celelalte viețuitoare.

Trebuie să știi că cuvântul reprezintă doar informația pe care vrei să o transmiți, succesul comunicării este dat de modul în care reușești să transmiți informația, pentru că atunci când comunicăm intervin emoții și stări care ne pot ajuta sau încurca.

Dacă vrei să înțelegi și mai bine cum funcționează comunicarea, dacă vrei să te dezvolți și să acumulezi mai multă experiență practică, atunci e momentul să ne întâlnim.

Cine prezinta: Coca Staicu Life&Business Coach

Coca a terminat Politehnica Timișoara, ca și profesie inginer chimist. La finalul studiilor a ales o carieră în domeniul vânzărilor, în detrimentul unei cariere de inginer sau în universitate. Din cei aproape 20 de ani petrecuți în vânzări, o mare parte din ei i-a petrecut în industria farmaceutică și mai mult de jumătate în poziție managerială. A avut peste 1000 de sesiuni de coaching cu membrii echipei, cu rezultate vizibile în ceea ce privește îmbunătățirea performanțelor calitative și cantitative a acestora la locul de muncă. 

Din 2015 a decis să fie în continuare alături de oameni, să îi însoțească în drumul lor către atingerea celor mai înalte performanțe personale și profesionale ca și individual & team coach, dar din acel moment a decis să lucreze pe cont propriu, dezvoltând un business comun, împreună cu soțul ei, în domeniul de coaching și training. Pentru că a simțit nevoia unei structuri și a recunoașterii acestor aptitudini, a ales să urmeze un program acreditat ICF din România, International Coach Academy, sub atenta îndrumare a lui Șerban Chinole, Professional Certified Coach.

Unde: Str. Vulcan, nr. 103, in spatele Bisericii de pe Aurel Vlaicu

Cand: 25 Aprilie 2017, de la 18.30-20.30

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ti intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Evenimentul se va incheia cu o tombola. 

Inscrieri: