Zâmbeşte-i copilului din tine!

Când eram mici 1 Iunie era cea mai aşteptată zi, era Ziua Copiilor, ziua noastră. Astăzi suntem adulţi cu griji şi responsabilităţi care ne ocupă mintea şi nu mai avem timp de mai nimic. Alergăm să ne îndeplinim rolurile sociale şi uităm să ne bucurăm de soare, de ploaie, de un cer senin sau de o floare. Uităm să râdem cu poftă şi să ne bucurăm din tot sufletul, uităm să ne jucăm şi să ne bucurăm de viaţă. De aceea noi, CARAVANA ANIMA (Raluca şi Marian Dumbrăvescu) vă invităm la joacă. Vă invităm să redescoperiţi copilăria, să regăsiţi copilul din voi şi să vă relaxaţi după o zi de muncă. Exerciţiile active ajută la cunoașterea reciprocă, îndepărtează tensiunea, relaxează atmosfera, ajută la exprimarea emoţiilor, dă posibilitatea implicării, oferă informaţii noi, dă încredere în sine, sunt captivante și oferă plăcere.

Cine suntem noi, Raluca & Marian Dumbrăvescu? Studiile aprofundate şi de specialitate, cursurile, formările, training-urile, experienţa în domeniu şi munca cu copiii, ne recomandă ca fiind „animatorii" care reuşim prin joc să „educăm inteligent." Pornim de la ideea că nu mai e suficient sa fii un educator sau părinte bun, ci e nevoie sa devenim educatori şi părinţi inteligenți! Joaca poate fi considerată o atitudine. Din această perspectivă, joaca este un mod de abordare, un stil personal şi o cale de a face lucrurile. Este un punct de vedere din care să observi şi să judeci lucrurile, nu grav, ci cu optimism şi umor, permiţându-ţi ţie însuţi să fii surprins de viaţă. Joaca împreună cu ceilalţi implică participare, ajutor reciproc, organizare, învăţarea felului în care să câştigi şi să pierzi. Iar în urma unui joc, zicem noi, întotdeauna stă un uriaş câştig: un ZÂMBET... şi starea de bine!

Ideea creării Caravanei ANIMA a luat naştere odată cu animarea a peste 2000 de copii din Satu Mare cu ocazia Zilei Copilului din anul 2007, dar s-a materializat abia în octombrie 2011, din dorinţa enormă de a învăţa cât mai mulţi copii şi tineri să se joace.

Punctele noastre forte sunt creativitatea, entuziasmul şi bucuria pentru animaţie, precum şi munca imensă care stă în umbra unui „simplu" joc, din care izvorăsc mereu zâmbete şi fericire.

Aşadar, Raluca şi Marian Dumbrăvescu, vă invită la joacă !

Ne puteţi urmări activităţile şi pe Facebook/Caravana ANIMA, sau pe

http://caravana-anima.blogspot.ro/

Data: 11 Iunie 2013 ora 18 - 20

Locaţia: Satu Mare, B-dul Unirii, Nr. 61

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE, cât consideră că a valorat informaţia pentru ei, în felul acesta contribuind la susţinerea activităţilor Asociaţiei Schimbare Pozitivă.

Înscrierile se fac accesând link-ul de mai jos